FAQs

Hoe een account aanmaken op Werkenvoor.be ?

Om een account op Werkenvoor.be aan te maken, klik je rechtsboven op "aanmelden".

Daarna geef je deze gegevens in: 

  • persoonlijke gegevens (naam, adres, nationaliteit, geboortedatum, ...);
  • je rijksregisternummer;
  • je aanmeldgegevens: je e-mailadres en een paswoord;
  • de taal waarin je de communicatie van Werkenvoor.be wilt ontvangen.
  • Vervolgens ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden.

Daarna ontvang je een e-mail waarin je je account moet bevestigen. Van zodra dat gebeurd is, kan je je aanmelden in je online account.

Ik heb geen rijksregisternummer. Kan ik een online account aanmaken?

Als je (nog) geen rijksregisternummer hebt, kan je toch een account aanmaken. Je contacteert hiervoor ons Contact Center via het contactformulier. Je vult al de nodige gegevens in en je kiest de categorie 'Ik heb geen rijksregisternummer'. Onze medewerkers zullen contact met je opnemen om een account aan te maken.

Als je last-minute voor de uiterste inschrijvingsdatum wil solliciteren voor een job, dan geldt het tijdstip waarop we het contactformulier ontvangen (vermeld dit ook in je bericht). 

Ik ben mijn paswoord vergeten. Wat kan ik doen?

Ga naar de startpagina van je online account en klik op de link "Ik ben mijn paswoord of e-mailadres vergeten". Vul nu je e-mailadres. Geef het e-mailadres in dat je gebruikt hebt om je te registreren. We sturen je daarna een e-mail met verdere instructies voor een nieuw paswoord.

Ik ben mijn e-mailadres vergeten. Wat kan ik doen?

Weet je niet meer welk e-mailadres je hebt gebruikt om je te registreren, vul dan het contactformulier in. Kies de categorie 'Ik kan me niet aanmelden'. Vul het e-mailadres in waarmee je je in de toekomst wil aanmelden. Vul je rijksregister en telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik het e-mailadres wijzigen dat ik heb gebruikt om mijn account aan te maken?

Ik ken mijn paswoord nog

Meld je aan in je online account met het e-mailadres waarmee je je geregsitreerd hebt. Ga naar instellingen. Klik bij "Ik wil mijn paswoord of e-mailadres wijzigen" op aanpassen. Geef je nieuwe e-mailadres in en bevestig het. Klik onderaan de pagina op bewaren.

Ik ken mijn paswoord niet meer

Vul dan het contactformulier in. Kies de categorie "Ik kan me niet aanmelden". Vul het e-mailadres in waarmee je je in de toekomst wil aanmelden. Vul je rijksregister en telefoonnummer in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Om je gegevens te laten verwijderen kan je een mail sturen naar privacy@bosa.fgov.be. Zij houden je op de hoogte van het verdere verloop van de procedure.

Wil je niet langer vacatures van Werkenvoor.be via e-mail ontvangen, ga naar instellingen van je account. Vink je af welke informatie je niet langer wilt ontvangen.