Alle nieuwsberichten

Fedasil lanceert pak nieuwe vacatures

Online sinds

Twee medewerkers van Fedasil in interactie met een persoon die op een bankje zit

Fedasil, het federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers, is op zoek naar meer dan 60 nieuwe krachten. Het gaat om zeer uiteenlopende jobs voor het hoofdkantoor in Brussel. De vacatures worden de komende weken geleidelijk aan gelanceerd.

Fedasil heeft als taak om de opvang en begeleiding van asielzoekers in België te coördineren. Het is in de eerste plaats dan ook bekend om de opvangcentra die het beheert. Om aan zijn kerntaken te voldoen, kan het agentschap ook rekenen op ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Brussel, waar enkele algemene diensten zijn ondergebracht.

Ter versterking van die diensten in het hoofdkantoor is Fedasil de komende periode op zoek naar heel wat nieuwe medewerkers. Het gaat om jobs gelinkt aan hr, boekhouding, overheidsopdrachten, managementondersteuning,… Wil jij jouw talenten inzetten voor de uitvoering van het asielbeleid? Hieronder vind je onze vacatures. We zullen dit nieuwsbericht updaten van zodra er nieuwe vacatures zijn.

Andere jobs bij Fedasil

Vind je niet meteen je gading? Geen nood, Fedasil lanceert ook regelmatig vacatures buiten het hoofdkantoor. Wil je komen werken voor de operationele diensten in Brussel (direct gelinkt aan de opvang), voor de regiokantoren in Antwerpen en Luik of voor de opvangcentra verspreid over heel het land, hou dan de jobaanbiedingen op de website van Fedasil in de gaten.