Alle nieuwsberichten

Jobs in elk domein: onze collega's vertellen je er alles over!

Online sinds

Portret Robin

Werken bij de federale overheid betekent kiezen voor een werkgever die je toelaat jezelf te zijn en je eigen carrièrekeuzes te maken. Of je nu ambitieus, gepassioneerd, geëngageerd of nieuwsgierig bent... binnen de overheid vind je zeker een job die bij je past. Bekijk onze vacatures en kies voor een werkgever die jouw vaardigheden waardeert en je de kans geeft ze elke dag te ontwikkelen.

Carrièremogelijkheden in elk domein

De federale overheid omvat een pak organisaties, hun missies zijn van essentieel belang: samen zorgen ze ervoor dat alles naar behoren verloopt in ons land. Om hiervoor te zorgen, zijn deze organisaties op zoek naar profielen in de meest uiteenlopende domeinen. Van de wetenschappelijke sector tot IT, human resources of gezondheidszorg, er is een ruim aanbod aan vacatures

Onze collega’s kunnen je het beste onze diversiteit aan jobs illustreren.

Deze week geeft Robin, webontwikkelaar bij RVA, ons een kijkje in zijn dagelijkse werk.

« Als ontwikkelaar creëer en ontwikkel ik applicaties voor de RVA, voornamelijk gericht op het stroomlijnen van administratieve processen. Mijn werk helpt om interacties tussen burgers en de overheid eenvoudiger en efficiënter te maken. Ik vind het leuk om bij te dragen aan een structuur met een sociaal doel. Elk project dat ik uitvoer is een manier om mijn land digitaal te helpen verbeteren. »

Wil je andere getuigenissen ontdekken?

Urpi, expert in duurzaam ondernemen bij FOD Economie

"Het voelde als thuiskomen op een werkplek die niet alleen een job is, maar ook een missie om de maatschappij positief te beïnvloeden."

 

 

 

 

Portret Yamina

Yamina, chemicus bij FAVV

"Ik heb de kans om te werken in een overheidsdienst die dicht bij zijn medewerkers staat."

 

 

 

 

 

 

Portret Patrick

Patrick, recruitment manager bij FOD Economie

"Het geeft echt voldoening om de bevestiging te krijgen dat ik de juiste persoon voor de job heb gevonden, en voor de persoon de juiste job!"

 

 

 

 

 

Zahra, teamcoach op de controledienst bij RVA

"Het maakt me trots om te zien dat mijn team effectief samenwerkt en bijdraagt aan het handhaven van de integriteit van het socialezekerheidsstelsel."

Benieuwd naar onze jobs? Vind meer getuigenissen op onze website!