Alle nieuwsberichten

Kom de FOD Economie versterken

Online sinds

3 collega's van de FOD Economie lopen samen

De FOD Economie zoekt een pak nieuwe mensen ter versterking van de Economische Inspectie. Het gaat om uiteenlopende jobs: je kan er komen werken als controleur, inspecteur of jurist. Heb je zin om mee toe te zien of de economische wetgeving en reglementering wordt gerespecteerd? Solliciteer dan zeker!

Binnen de FOD Economie neemt de Economische Inspectie een belangrijke plaats in. Vanuit deze afdeling wordt iedere dag nagegaan of de economische wetgeving wordt nageleefd door bedrijven. Ook de strijd tegen economische fraude krijgt er bijzondere aandacht. Tot slot kan de inspectie ook optreden bij geschillen. Het ruimere doel is om zo de consumenten te beschermen en eerlijke concurrentie te garanderen.

Diverse vacatures

Om haar taken naar behoren uit te kunnen oefenen, is de Economische Inspectie momenteel op zoek naar vers bloed. Het gaat om jobs als controleur, inspecteur en jurist. Iedere job heeft zijn eigenheid, maar wat al deze functies met elkaar gemeen hebben, is dat je zo je steentje bijdraagt om de rechten voor consumenten en ondernemingen te beschermen én de spelregels van de economie te handhaven.

Voor deze vacature kan je nu solliciteren:

Laat deze kans niet liggen

Heb je interesse? Waag dan zeker je kans! Wil je solliciteren voor de vacatures die voorlopig niet online staan, hou dan onze site goed in de gaten. Zodra de selectieprocedure is opgestart, vind je de vacatures op onze jobpagina. We voegen de links ook toe aan dit nieuwsbericht.