Alle nieuwsberichten

Van Selor naar Werkenvoor.be: ontdek onze nieuwe website

Online sinds

Ruimte met koffietafels en mensen die vergaderen

Om nog beter te tonen dat de federale overheid een aantrekkelijke werkgever is, laten we de naam Selor los en varen we voortaan onder een nieuwe vlag. We blijven doen wat we al deden – jou aan een boeiende job helpen – maar doen dat vanaf nu onder de noemer Werkenvoor.be. En daar hoort ook een nieuwe website bij!

De federale overheid heeft een gevarieerd aanbod aan boeiende en betekenisvolle jobs. Dat maakt van ons een unieke werkgever, en dat mag iedereen zien. Tot nu toe zetten we onze vacatures in de markt onder de naam Selor, maar die naam verdwijnt definitief. We kiezen heel bewust voor de nieuwe naam Werkenvoor.be.

Naam zegt beter wat we doen

Waarom viel de keuze hierop? Wel, omdat we in een oogopslag duidelijk willen maken waar we voor staan en wat het betekent om te werken voor de federale overheid. En dat is heel wat. Werkenvoor.be staat om te beginnen voor veelzijdig werk. Bij ons krijg je de kans om mee je schouders te zetten onder uiteenlopende projecten, altijd vertrekkend van je eigen talenten en interesses. 

Bovendien heeft alles wat je doet impact: je verbetert (direct of indirect) het dagelijks leven van elf miljoen burgers en werkt zo mee aan een beter België - als dat geen voldoening geeft! Tot slot vindt de overheid als werkgever ook jouw welbevinden belangrijk: een gezonde balans tussen werk en vrije tijd is bij ons een must. Via Werkenvoor.be willen we dat allemaal nóg beter in de verf zitten.

Nieuwe website stelt jou centraal

Samen met de nieuwe naam lanceren we ook een nieuwe website, zo kunnen we je nog beter informeren over alles wat met werken voor de federale overheid te maken heeft. We kozen voor een eenvoudige en intuïtieve structuur die samengaat met een toegankelijk design, makkelijk te raadplegen via je smartphone. Maar misschien wel het belangrijkste: voortaan kan je gerichter dan ooit zoeken naar vacatures die jou aanspreken, dankzij heel wat nieuwe filteropties die erbij gekomen zijn.

Neem dus zeker eens een kijkje op onze nieuwe website. En kom je een interessante job tegen, aarzel dan niet om te solliciteren. Want je zegt toch geen nee, tegen Werkenvoor.be?

Zit je met vragen?

Misschien heb je wel vragen naar aanleiding van onze nieuwe website. Vind je iets niet direct terug, gebruik dan zeker de zoekfunctie of de chatbot.

Mocht alsnog iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op met ons via het contactformulier of bekijk de veelgestelde vragen.