Portret Marilyn Ducouret

Marilyn is tijdens haar federale loopbaan al meermaals nieuwe paden ingeslagen. Haar sterke punt is nu dat ze op een groot netwerk kan rekenen en dat ze haar competenties in verschillende HR-domeinen heeft uitgebreid. Mobiliteit was de sleutel daartoe.
Twee en een half jaar later stapte ik over naar de personeelsdienst van de Regie der Gebouwen (ik zat in een wervingsreserve). Daar hield ik me niet alleen bezig met rekruteringen, maar kon ik ook mijn competenties ontwikkelen door aan andere HR-processen te werken zoals diversiteit, de integratie van nieuwkomers of outtakegesprekken.

Na twee en een half jaar daar vond ik opnieuw dat ik aan iets nieuws toe was. Ik  heb toen gesolliciteerd voor de functie van HR Officer bij de Controledienst voor de ziekenfondsen (CDZ), wat ik nu nog steeds doe. Ik heb er heel wat autonomie bij het implementeren en beheren van verschillende HR-projecten. Wat me enorm bevalt, is dat ik aan projecten werk die een rechtstreekse impact hebben op het welzijn van de medewerkers en op de modernisering van de CDZ (invoering van telewerk, ontwikkeling van het opleidingsbeleid, organisatie van de interne communicatie, ...). Ik vind mijn functie top, want ik leer voortdurend dingen bij!
 

Wat me enorm bevalt, is dat ik aan projecten werk die een rechtstreekse impact hebben op het welzijn van de medewerkers en op de modernisering van de CDZ.

Ontdek deze werkgever