Portret Sarah Bierlier

Ik ben Sarah en ik werk nu meer dan een jaar bij het BIPT en wil graag mijn ervaringen met jullie delen via deze getuigenis. 

Toen ik bij het BIPT kwam werken, was ik onder de indruk van de positieve en gastvrije bedrijfscultuur. De werkomgeving is aangenaam en samenwerkingsgericht. Ik voelde me onmiddellijk deel uitmaken van het team en zag dat mijn werk gewaardeerd werd. Bovendien is het een dynamische sector die voortdurend evolueert (#telecommunicatie). Je kunt er zeker van zijn dat als je bij ons komt werken, er geen ruimte is voor verveling!
Daarnaast hecht mijn generatie veel belang aan het evenwicht tusssen werk- en privéleven waar in de publieke sector zeker rekening mee gehouden wordt. 

Ik wil nog even benadrukken dat ik bijzonder dankbaar ben voor de opleidingen die het BIPT standaard aanbiedt. Andere opleidingsmogelijkheden zijn zeker ook bespreekbaar wanneer die een meerwaarde kunnen bieden voor de organisatie. 

Daarom raad ik het BIPT aan aan iedereen die op zoek is naar een organisatie die uitmuntendheid, innovatie en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn medewerkers hoog in het vaandel draagt.

Toen ik bij het BIPT kwam werken, was ik onder de indruk van de positieve en gastvrije bedrijfscultuur.

Ontdek deze werkgever