Vincent Vankeerberghen

Technisch deskundige - expert bouw
Icoon medewerker zonder foto

Vertel ons eens over je werk… 

Ik werk bij de Dienst Werken, waar we onderhouds- en investeringswerken aan de gebouwen van CDSCA laten uitvoeren en opvolgen. Onze dienst telt vierpersonen, die alle woningen in België beheren en elk heeft zo een eigen sector om op te volgen. Het is een boeiende, diverse job met veel uitdaging. 

Herinner je je eerste werkdag? 

Wat ik nooit zal vergeten van de eerste werkdag is de uitgebreide kennismaking met de medewerkers van de dienst. Een toffe ploeg. 

Verder viel het op dat mijn naam al ingekaderd stond aan de ingang van mijn bureau. Meer nog, bij het inspecteren van mijn lade, bleek er ook al een stempel te zijn met mijn gegevens op. 

Werken voor je huidige werkgever is dat volgens jou een voordeel? 

Zeker, ik heb vroeger in de privésector gewerkt, waar ik onregelmatige uren had en elke zaterdag werkte. Nu ben ik elk weekend vrij om met mijn gezin door te brengen en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het systeem van glijdende uren. Zo kan je je werkverplichtingen en je privéafspraken beter op elkaar afstemmen. 
 
Ten slotte spreekt de mogelijkheid om continu bij te kunnen leren ook enorm aan. We kunnen bijvoorbeeld een technische cursus volgen. 

Het is een boeiende job met veel uitdaging.

Ontdek deze werkgever