De Belgische spoorwegen

Wie zijn we?

NMBS speelt in België een onmisbare rol op het vlak van duurzame mobiliteit en stelt haar klanten daarbij centraal. De opdracht van NMBS bestaat erin haar reizigers veilig, stipt en comfortabel per trein op bestemming te brengen. Daarnaast staat ze ook in voor het onderhoud en de vernieuwing van haar treinen en stelt ze alles in het werk om een klantvriendelijk onthaal aan te bieden in functioneel ingerichte stations. 
De uitdaging van NMBS bestaat erin om op korte termijn tot een modern en performant bedrijf te komen dat ‘goesting geeft’ aan haar klanten en medewerkers binnen een ondernemingscultuur die gebaseerd is op professionalisme, respect, ondernemerschap en samenwerking.
Ons succes zal in grote mate afhangen van onze medewerkers: de juiste mensen op de juiste plaats, gemotiveerd om mee het succesverhaal van NMBS te schrijven.
 

Onze waarden

PROS, onze 4 waarden

Professionalisme
We werken altijd grondig en houden daarbij rekening met onze doelen. Vol goesting en passie voor ons vak.

Respect
We hebben respect voor alles en iedereen. Voor collega’s, klanten en partners. Voor onze omgeving, onze doelen en onze afspraken.

Ondernemerschap
We durven onze manier van werken in vraag te stellen. En geven ieder sterk idee om nog slimmer te werken altijd een kans.

Samenwerking
We motiveren onze mensen om ook over afdelingen heen goed samen te werken. En creëren daarvoor graag de ideale omgeving.
 

Onze troeven

Wat mag je van ons verwachten?

Een boeiende job in een al even boeiende sector. Waar we mens, milieu en mobiliteit onze volle aandacht geven en iedere uitdaging als een kans zien.

Een aantrekkelijk loonpakket
Veelzijdige jobs verdienen een veelzijdig loonpakket. Met tal van extra voordelen en natuurlijk … een treinabonnement voor jou en je gezin.

Alle tijd en ondersteuning om te leren
Elke job bij NMBS is uniek. Je krijgt van ons dan ook de tijd, opleidingen en hulp van topcollega’s om van die job echt de jouwe te maken.

Een boeiende loopbaan
Bij NMBS krijg je kansen om te groeien. In je job maar ook in een nieuwe uitdaging. Zelfs wanneer die uitdaging in een ander team ligt.
 

Wie zoeken we?

NMBS biedt heel wat verschillende jobs. Je vindt ze in treinen, stations, kantoren, werkplaatsen en op werven. Samen bezorgen we de klant een fijne en veilige reis.

Onze organisatie in beeld - video