Een topfunctie

met impact

begint op 

Image
Werken voor .be

Topmanager bij de overheid: een job met impact

Jouw visie? Die heeft impact. Niet alleen op de werkvloer maar ook op de maatschappij. Want topmanagers bij de federale overheid kiezen voor een nieuwe soort verantwoordelijkheid. Hierbij staan sociale bevlogenheid en voeling met de politieke context centraal. Je zet dingen in beweging die een wezenlijk verschil maken voor de samenleving. Je komt terecht in een grote organisatie met veel personeel en beheert omvangrijke budgetten. En da’s een verantwoordelijkheid waarbij je talenten de doorslag geven, niet je afkomst, gender, religie etc. Gelijke kansen, daar maken we actief werk van.

Benieuwd naar al onze jobmogelijkheden? 

De voordelen van een switch

Je sociale bevlogenheid maakt van jou een moderne people manager die de zaken vooruitstuwt. En daarvoor krijg je bij ons alle nodige waardering. De federale overheid investeert namelijk bijzonder in work-life balance en persoonlijke groei. Zo combineren topmanagers bij ons uitdagende projecten waarin duurzaamheid en sociaal engagement centraal staan met een gezond, persoonlijk evenwicht. Vooruitstrevende topprojecten vallen op die manier samen met menselijke waarden en de ruimte om jezelf op verschillende vlakken te blijven ontplooien.

Twee topmanagers aan het woord

"Wie oplossingsgericht denkt, kan snel opklimmen tot een functie die in de privésector voor jonge mensen onbereikbaar is".

Het selectieproces in de praktijk

Wie als mandaathouder wil werken bij de overheid, moet eerst deelnemen aan een objectieve selectieprocedure bij ons. We leggen je uit hoe je kan solliciteren voor een topmanagementfunctie.

Tip: leg nu je taaltest al af

Overweeg je om voor een topfunctie te solliciteren? Dan moet je je tweetaligheid kunnen bewijzen. Leg dus de nodige taaltests op tijd af zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Concreet gaat het om artikel 11 bis en artikel 10 bis (in deze volgorde af te leggen).
Heb je reeds een certificaat dat je tweetaligheid bewijst (artikel 12 of artikel 7), dan hoef je geen nieuwe taaltest af te leggen.

Geïnteresseerd? Ontdek onze openstaande jobs

Alle jobs