Elke dag scoren

voor je land

is

Image
Werken voor .be

Zet je eerste stappen bij de federale overheid

Geen ervaring? Geen probleem!

Wist je dat je voor veel jobs bij onze organisaties geen werkervaring nodig hebt? Vaak kan je ook solliciteren als laatstejaarsstudent zonder dat je je diploma al op zak hebt. Je kan dan wel pas beginnen werken nadat je afgestudeerd bent. Bekijk eerst goed de deelnemingsvoorwaarden van de vacature om zeker te zijn of je als laatstejaarsstudent of zonder werkervaring kan solliciteren. 

Startbaanovereenkomst: wablieft?

Ben je jonger dan 26 jaar en op zoek naar een job met impact, waarin je je talent ten volle kan benutten? Dan is een startbaanovereenkomst misschien wel iets voor jou. Verschillende van onze organisaties zijn vaak bewust op zoek naar jongeren om (tijdelijk) aan projecten te werken, dat kan dan via een starbaanovereenkomst. Neem zeker een kijkje tussen onze vacatures om deze jobs, exclusief voor starters, te ontdekken!

Kansen om te groeien

De federale overheid biedt je heel wat kansen om te groeien en een boeiende loopbaan uit te bouwen. Zo zijn er een pak opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, maar ook interne groei-opportuniteiten. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geen probleem, bij de federale overheid zijn er steeds nieuwe kansen te vinden!

Wat zal ik verdienen?

Je loon is natuurlijk niet onbelangrijk. Wil je graag weten wat je zou verdienen door bij ons te werken? Dat kan snel via onze salarissimulator. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket aan andere voordelen, zoals een voordelige hospitalisatieverzekering, tussenkomst in de kosten voor telewerk, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, ...

Stage of studentenjob

Ben je op zoek naar een stage of studentenjob? Je vindt zeker leuke jobs of stages bij de verschillende organisaties van de federale overheid. Mogelijke stageplaatsen worden niet gepubliceerd via werkenvoor.be, maar veel organisaties bieden wel meer info op hun eigen website of via de rubriek “contact” op hun infopagina.

Gelijke kansen voor iedereen

Iedereen kan voor ons solliciteren, ongeacht gender, seksuele geaardheid, religie of handicap. Verschillen tussen mensen zien we net als een meerwaarde op de werkvloer. Wees welkom!

Geïnteresseerd? Ontdek onze jobs voor starters

Alle jobs